Winnaar Cloud Award 2022

Winnaar cloud award 2022 - administratiekantoor Alkmaar

Elk jaar organiseert Exact een wedstrijd voor de Exact Cloud Award. De Award is verdeeld in vier categorieën: Innovatie, Samenwerking, Crowd en Cloud. Dit jaar was het de tiende editie en was het aan de klanten om de administratiekantoren op te geven. 

Winnaar Cloud Award 2022 - Samenwerking

Doordat klanten ons moesten opgeven waren wij niet op de hoogte van onze deelname. Wij hebben dan ook niet actief klanten benaderd om op ons te stemmen. Derhalve was het een grote verrassing dat wij op donderdagavond 6 oktober tijdens het Exact diner te horen kregen dat wij de winnaar waren van de categorie Samenwerking. 

Sinds het begin van FIT zijn wij druk bezig met de contacten met de klanten. Het persoonlijke contact maakt een kantoor vertrouwd, waardoor je graag met ze wilt samenwerken.

Eén van de positieve punten van de jury was ons e-book met 7 tips over het efficiënt inrichten van een administratie. Je kunt alle kennis voor jezelf houden, maar je kunt het ook delen, zodat alle ondernemers er voordeel aan hebben. Uiteindelijk willen wij het gesprek aangaan met deze ondernemers welke automatiseringsmogelijkheden er nog meer zijn die ingezet kunnen worden. 

Persbericht Exact

Vanuit Exact hebben wij de nodige complimenten ontvangen en zij schrijven het volgende: “FIT Adminstraties is uitgeroepen tot winnaar van de Cloud Award voor Samenwerkingen. De jury daarover: ‘De blogs en tips naar klanten zijn continu gericht op effectiever en leuker samenwerken. De cliënten voelen zich geen nummer en de klantcontacten zijn super. Ook de samenwerking vanuit het kantoor met de softwareleveranciers is altijd prettig, volledig en zeer goed onderbouwd.’”

Het volledige persbericht van Exact kan hier gelezen worden. 

Wij willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons en kijken uit naar de verdere samenwerking met Exact. 
Volgend jaar zitten wij in de jury om de award voor beste samenwerking te beoordelen. Wij zullen kritisch bekijken welke kantoren hiervoor in aanmerking komen en welke punten die kantoren uniek maakt. 

Ook graag samenwerken met de winnaar?

FIT Administraties