Implementaties Exact Online

Implementaties

Als administratiesoftware gebruiken wij Exact Online, waarvoor wij implementaties en optimalisaties voor uitvoeren. Daarnaast voeren wij ook optimalisaties uit voor Netsuite.

FIT implementeert

De software die wij gebruiken voor de boekhouding is Exact Online. Wij hebben alle nodige certificaten en kennis in huis om de inrichting van een standaard, handel, productie of zakelijke dienstverlening module in te richten. Wij brengenĀ  jouw behoeftes in kaart en maken hier een Plan van Aanpak voor ten behoeve van het projectplan. Dit projectplan werken wij gezamenlijk uit en zorgen er voor dat uiteindelijk een optimale administratie staat om direct mee te beginnen.

Exact Online

Voor al onze administraties gebruiken wij Exact Online. Deze leverancier biedt de meest complete en geavanceerde software aan die open staat voor koppelingen met andere softwareleveranciers middels een API verbinding. Exact Online kan gebruikt worden voor minder complexe administraties en voor administraties met meerdere magazijnen die producten assembleren. Nog een voordeel van Exact Online is dat wij volledig de administratie kunnen voeren en dat de administratie onder onze licentie hangt en het is mogelijk voor jou om een eigen Exact licentie aan te schaffen om vervolgens aan ons te koppelen, zodat wij mee kunnen kijken.

Netsuite

Waar Exact Online goed werkbaar is voor het MKB is Netsuite toegankelijk voor internationale bedrijven. Onze experts op dit vlak voeren optimalisaties voor Netsuite uit. Als je met een vraagstuk Netsuite zit, neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Implementatiespecialist

Wij hebben meerdere implementatiespecialisten bij FIT Administraties die veel kennis van Exact Online hebben. 

Tim Wiebering heeft inmiddels al meer dan 6 jaar ervaring in Exact Online en implementeert al meer dan 3 jaar administraties voor diverse klanten. 

Hij is op de hoogte van veel ins en outs van de software en komt hij er zelf ook niet uit, dan hebben wij een directe lijn met de supportafdeling. 

Door de goede samenwerking met Exact Online weten we binnen de organisatie altijd de juiste persoon aan te haken. Meer weten over implementaties van Exact Online? Neem dan contact op met ons, zodat we samen verder kunnen kijken waar jullie behoeftes liggen en hoe wij het beste jullie verder kunnen helpen.

implementaties exact online
Ben je op zoek naar een implementatiespecialist?

FIT Administraties