Diensten

Next level

Voor ons is elke klant uniek. Wel hebben wij een proces uitgewerkt om jouw administratie zo efficiënt mogelijk neer te zetten.

Diensten van FIT

Wij bij FIT bieden een breed dienstenpalet aan. Van implementeren van de administratie tot rapporteren van de financiële cijfers tot jaarwerk met fiscale aangiftes. Het totale pakket dus.

Voor ons maakt het niet uit of je nou een kleine of een grote onderneming bent. Met onze visie en onze gedachte bij het optimale proces, groeien we samen verder.

diensten

Finance & IT

Zonder IT geen finance is onze gedachte. De boekhouding uitbesteden aan ons of zelf doen is allebei mogelijk. Wij hebben een proces staan die voor elke ondernemer werkbaar is en waarbij de administratie een stuk leuker wordt voor beide. Onze basis hiervoor is een intensieve samenwerking met Exact Online.

Jaarwerk

De basis is de financiële administratie. Samen richten we deze goed in, zodat het jaarwerk een stuk gemakkelijker wordt. Wij minder op te vragen punten, jij sneller je jaarcijfers. Win-win, toch?

Jaarrekening rapportage - diensten
fiscaal - diensten

Fiscaal

Geld besparen of verdienen kan als snel met fiscale adviezen. Wij stellen alle fiscale aangiftes op en besteden hierbij aandacht aan kansen om te zorgen dat jij niet te veel betaald.

Automatisering

Jou in alle gemakken voorzien helpt ons in het optimaal kunnen verzorgen van de boekhouding. Automatisering van de administratie is hier een groot onderdeel van.

automatisering - diensten
implementaties - diensten

Implementaties

Onze administraties worden gevoerd in Exact Online. Deze software is geschikt voor kleinere ondernemingen tot aan het groot MKB. Voor het MKB+ kunnen wij Netsuite optimaliseren.

Vraag het onze experts

Naast deze diensten bieden wij ook maatwerk oplossingen aan. Benieuwd of we dit ook voor jou kunnen aanbieden? Vraag Serge of Tim naar meer informatie over specifieke case.

Serge Leloux

Maatwerk oplossing nodig? Neem gerust met mij contact op om jouw specifieke situatie te bespreken.
Tim Stroomer

Tim Stroomer

Een nieuw idee en wil je daar graag over sparren? Stuur gerust een berichtje via LinkedIn of een mail!
Bekijk het volledige team van FIT

FIT Administraties