NOAB

NOAB keurmerk

Sinds 2023 zijn we NOAB gecertificeerd en dragen wij dit ook met trots naar buiten.

Het belang van het NOAB-Keurmerk voor ons administratiekantoor

Als toegewijd administratiekantoor streven we altijd naar het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde cliënten. Daarom zijn we er trots op om het NOAB-keurmerk te dragen en te voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die dit keurmerk vertegenwoordigt.

Onze verplichtingen

Welke verplichtingen hebben wij naar jou toe?

Zorgplicht

Als gecertificeerd administratiekantoor hebben we een duidelijke verplichting naar onze cliënten. We zijn vastberaden om jouw vertrouwen te verdienen en te behouden door uitmuntendheid in al onze activiteiten na te streven.

Of je nu een klein bedrijf bent of een particulier, je kunt erop vertrouwen dat wij je financiële zaken met de grootste zorg behandelen.

Kwaliteit

In ons voortdurende streven naar beter, hebben we ervoor gekozen om het keurmerk te dragen als een blijk van onze toewijding aan kwaliteit, integriteit en klantgerichtheid. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor al je administratieve en belastingbehoeften. Met ons NOAB-keurmerk kan je erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Waarom is het NOAB Keurmerk belangrijk?

Vakbekwaamheid en Kennis

Als gecertificeerd kantoor beschikken wij over de juiste opleiding, kennis en ervaring om je uitstekend van dienst te zijn. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Integriteit en Betrouwbaarheid

Het NOAB-keurmerk staat garant voor onze integriteit en betrouwbaarheid als dienstverlener. Je kunt erop vertrouwen dat we ethisch handelen en jouw belangen altijd vooropstellen.

Actuele Wet- en Regelgeving

Door het NOAB-keurmerk te dragen, houden we onszelf aan de geldende wet- en regelgeving. We zorgen ervoor dat je administratie en belastingzaken volledig in overeenstemming zijn met de laatste voorschriften.

Over de NOAB

De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, kortweg NOAB, is een vooraanstaande beroepsorganisatie in Nederland die zich richt op het waarborgen van de hoogste standaarden in administratie en belastingadvies. Als onafhankelijk keurmerk vertegenwoordigt NOAB kantoren die zich toewijden aan professionaliteit, integriteit en continue vak ontwikkeling.

Missie en doelen

Het primaire doel is het bevorderen van kwaliteit en betrouwbaarheid binnen de administratieve en belastingadviessector. Dit wordt bereikt door strikte toelatingseisen en normen waaraan leden moeten voldoen. De missie van NOAB omvat:

  • Kwaliteitsborging: leden zijn verplicht om te voldoen aan strenge vakbekwaamheidseisen. Dit waarborgt dat u als cliënt te maken heeft met hoogopgeleide professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

  • Integriteit: NOAB hecht groot belang aan integriteit en ethisch handelen. Het keurmerk staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid in alle zakelijke transacties en adviesverlening.

  • Compliance: leden moeten zich houden aan de geldende wet- en regelgeving. Dit betekent dat uw administratie en belastingzaken altijd volgens de nieuwste voorschriften worden afgehandeld.

Neem ook een kijkje op onze diensten pagina. 

Wie werken er eingelijk bij FIT?

Ontmoet het ijzersterke team!

FIT Administraties