Contact

Contact FIT

Neem vrijblijvend contact met ons op over bijvoorbeeld vragen, een offerte, sollicitatie of voor het inplannen van een gesprek. Daarnaast staan we altijd open voor feedback.

Jouw administratiekantoor in Alkmaar

Ons kantoor

Robijnstraat 36 1812 RB Alkmaar

Whatsapp ons

06 23 97 61 65

Parkeren

Zodra je het terrein betreedt, sla je direct links af en de tweede rechts. Op het einde van het eerste parkeergedeelte zie je 5 plekken met FIT Administraties. Zie ook onderstaande afbeelding ter verduidelijking.

Verstuur ons een bericht

Plan alvast je afspraak in

Parkeren bij FIT

Parkeren

Over FIT Administraties

FIT Administraties is gelegen aan de Robijnstraat 36 in Alkmaar. Vanaf de A9 rij je de ringweg op en neem je de afslag van de Diamantweg. Bij de McDonalds rechts en een stukje met de bocht meerijden om bij ons kantoor te komen.
Wij zijn een administratiekantoor dat zich focust op het optimaal inrichten van administraties, ten einde de verwerking efficiënt te laten verlopen. Dit doen wij met 7 collega’s die al veel werkervaring in het vak en elkaar hebben. Tim Stroomer en Serge Leloux staan aan het roer. Blindelings vertrouwen is belangrijk essentieel om plezier in je werk te hebben. Onze drie kernwaardes zijn dan ook vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier. 

Met klanten gaan we altijd het gesprek om elkaar beter te maken. Wij als startende onderneming vragen altijd feedback, zodat we beide kunnen verbeteren. Vanuit onze kant zien wij kansen op bijvoorbeeld fiscaal gebied of vanuit efficiëntie oogpunt. De klant voorziet ons van punten die wij beter kunnen doen als communicatie over onze portal, gebruik vakjargon en deadlines.

Verschillende software zetten wij in om te automatiseren. FIT maakt dan ook gebruik van de strategie best of breed. Focussen op één softwarepartij brengt risico’s met zich mee. Je bent afhankelijk waar zij de focus op leggen en ontwikkelingen die zij doorvoeren. Ook ben je verloren als de softwarepartij omvalt. 

Bekijk met wie je contact opneemt

FIT Administraties