Team FIT

Team FIT

Ontmoet ons team!
Het team van FIT Administraties vindt alle werkzaamheden gaaf om te doen
waardoor wij met veel plezier naar het werk gaan!

DIT IS FIT

Hier onze trots; onze mensen en ons kantoor

Jouw FIT Team

Elke FIT medewerker staat voor jou klaar! Door onze ervaring en verschil in opleiding hebben wij alles in huis om samen er uit te halen wat er in zit.
Samen kijken we welke werkzaamheden wij kunnen uitvoeren en welk teamlid de beste FIT is voor de klus!

Als hét administratiekantoor van Alkmaar staan wij altijd open voor feedback en een goed gesprek, wil je een eerste kennismaking om te kijken of er een FIT in zit neem dan contact op met Serge of Tim.

Wij stellen graag team FIT aan je voor

Serge Leloux

Deze ondernemende 50 plusser, al zou je dat niet zeggen, werkt al ruim 25 jaar in de accountancy branche. Naast de verantwoordelijkheid over een brede portefeuille heeft hij de afgelopen jaren software implementaties bij internationale organisaties begeleid. Hij zit het liefst de hele dag op de racefiets, maar leert graag nieuwe dingen en denkt in oplossingen. Geen brug gaat hem te ver, de optima forma bruggenbouwer. Zijn interesses en ervaring zorgt voor kennis alom.

LinkedInEmail
Tim Stroomer

Een echte teamspeler die geen uitdaging uit de weg gaat. Na 10 jaar horeca, bewaart deze ondernemer zijn kookkunsten voor thuis en heeft zich vanaf 2008 volledig op de cijfers gestort. Deze ingrediënten brengen concrete kansen aan het licht, maar door zijn creativiteit en door verder te kijken dan alleen de cijfers komen er soms verrassende ideeën uit het pannetje. Hij faciliteert en organiseert werk en persoonlijke groei van het team. Humor en transparantie is zijn handelsmerk.

LinkedInEmail
Sander Duin

Al ruim 20 jaar beheert Sander diverse relaties. Daarnaast is hij implementatie specialist en houdt zich onder andere bezig met het opzetten en optimaliseren van Exact Online administraties. Door mee te denken met de klant en daarbij ook zijn eigen gedachte over het proces te ventileren wordt uit elk project het onderste uit de kan gehaald. De boekhoudkundige kennis tezamen met zijn technische achtergrond maakt van hem een ideale sparringpartner.

LinkedInEmail
Franca Zandbergen

In haar werk is ze net zo scherp als op de tennisbaan. Als moeder van 3 met een ondernemende man, is organiseren een tweede natuur geworden. Al ruim 20 jaar een zorgvuldige maar praktische cijfergoeroe, die ook veel plezier haalt uit het kennis delen met onze starters en stagiaires. Jaarrekeningen en fiscale aangiften kennen dan ook geen geheimen voor haar. Samen streven naar de beste kwaliteit, plezier halen uit je werk en klanten & collega's. Daar komt ze graag 3 dagen voor naar kantoor. 

LinkedinEmail
Roos Cardol

Met precisie gaat deze duizendpoot te werk. Omdat ze alle uitdagingen met 2 handen aangrijpt, krijgt ze er steeds meer poten bij. Deze kersverse moeder loopt alweer meer dan 10 jaar in deze branche rond. Onze goedlachse Roos, super betrokken, een heerlijke flapuit, maar een oh zo fijne collega! Al onze klanten lopen ook met deze alleskunner weg. Je zou het bijna niet doorhebben maar deze topper werkt 3 dagen in de week en zorgt met net zo veel precisie de andere dagen voor haar mooie gezin.

LinkedInEmail
Tamara Tax

Deze Brabantse kanjer is onze stille motor. Overigens maakt ze meer lawaai tijdens de carnaval. Nauwkeurig en blind te vertrouwen.

Deze lieve, positieve dame heeft de afgelopen 10 jaar vrijwel elke vorm van administratie gezien. Super nauwkeurig, altijd behulpzaam en snel.

Samen met onze IT specialisten draait ze net zo lang aan de knoppen totdat ze alleen nog maar de uitzonderingen in de administratie handmatig afwikkelt. 

LinkedInEmail
Tim Wiebering

Ook wel Wieb genoemd, want 2 Timmen is nou eenmaal verwarrend. Deze veelzijdige en innovatieve jongeman is razendsnel op zijn toetsenbord. Hij is constant bezig met het onderzoeken van nieuwe software en het bedenken van nieuwe optimalisaties. Wat past er bij FIT, wat past er bij de klant? Het administratieve proces in kaart brengen en deze vervolgens automatiseren is voor hem dagelijkse kost. Daarnaast is Wieb super breed geïnteresseerd en opgeleid. Je kunt dus echt alles aan hem vragen. Van marketing tot personeelsbeleid, hij zit vol met ideeën. 

LinkedInEmail
Daantje Molenaar

Daantje heeft de interessante opleiding Finance & Control aan de Inholland Haarlem afgerond en nu werkt ze een tweetal dagen in de week bij FIT. Daantje is erg sociaal en spontaan. Ook pakt ze nieuwe situaties snel op. Naast de interesse in cijfers, heeft ze een enorme liefde voor sporten en is ze in haar vrije tijd veel op de voetbalvelden te vinden.

Daantje heeft tijdens haar stage de compliance van FIT Administraties opgepakt en is daarmee onze WWFT Kampioen!

LinkedinEmail
Sam de Boer

Na VWO te hebben afgerond is Sam begonnen aan de opleiding bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Een baantje bij FIT Administraties past daar natuurlijk erg goed bij. Sam is leergierig en staat open om nieuwe dingen te leren. Daarnaast is ze vriendelijk en werkt ze erg georganiseerd. Sam vind het in het dagelijks leven erg leuk om te sporten in de sportschool en is regelmatig te vinden op het hockeyveld. Daarnaast vindt zij het leuk om drankjes met vriendinnen (en af en toe collega's ;))te doen.

LinkedinEmail

Zijn wij de juiste FIT?

Onze medewerkers

Bij FIT werkt een divers palet aan medewerkers. De één stort zich op jaarrekeningen en aangiftes, een ander op puur de verwerking van de administraties en weer een ander is bezig met vaste werkzaamheden en onder andere de marketing. Zo vinden we altijd wel iemand die bij een bepaalde klant past. Ook kunnen we verschillende opdrachten in complexiteit en in werkgebied aannemen. Of het nu gaat om een geconsolideerde jaarrekeningen met een balanstotaal van tientallen miljoenen of een implementatieklus van een productiebedrijf. De werkplekken bij ons administratiekantoor in Alkmaar is van alle gemakken voorzien; een zit-sta bureau, 3 monitoren en een goede stoel. We hebben de mogelijkheid om op locatie te werken, maar dus ook bij ons op kantoor in Alkmaar. 

Voor langdurige projecten stellen wij een projectplan op. Ook maken wij hiervoor een plan van aanpak, om uiteindelijk het geheel te analyseren en uit te voeren. Aan het eind van het project kan dit plan gebruikt worden om het geheel een vervolg te geven of om een nieuw project op te starten.

Geïnspireerd geraakt door ons team?

FIT Administraties