Tips over Exact Online

Tips Exact Online

Alle medewerkers van FIT hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring! Zo hebben wij ook al jaren ervaring met Exact Online. Maatschappelijk gezien vinden wij dat kennis gedeeld moet worden. In de vorm van 7 tips over Exact Online dragen wij ons steentje weer bij aan de maatschappij.

Met Exact Online gebruik je de nummer 1 boekhoudsoftware in Nederland. Door de verschillende integraties binnen de software heb je een compleet pakket. Naast alleen het verzorgen van de financiële administratie, kan je ook branche specifieke oplossingen gebruiken, als productie, handel en bouw. 

Met de 7 tips bieden wij jou de mogelijkheid om je eigen administratie te automatiseren. Het zijn opties die in alle administraties door te voeren zijn en ze helpen jou om tijd en dus kosten te besparen. De tips werken ideaal in Exact Online, maar zijn natuurlijk in meerdere boekhoudsoftware als Twinfield, Yuki en e-boekhouden te gebruiken.

Naast het e-book hebben wij uiteraard meer kennis en kunde van software en administraties. Voor bijvoorbeeld webshops kijken wij direct of er koppelingen zijn tussen administratie en webshop. Een integratie bij e-commerce is essentieel.

Het vertellen van de tips is wellicht eenvoudig, maar het vervolgens zelf implementeren is een ander verhaal. Wij bij FIT zetten alle functionaliteiten van de tips standaard in voor onze klanten. Zodra wij een nieuwe administratie aanmaken of overgedragen krijgen, scannen wij eerst de administratie op bepaalde punten. Indien wij een administratie overgedragen krijgen, kijken wij ook direct hoe de kwaliteit van de boekingen is. Op deze manier kunnen wij snel bepalen waar wij verbeteren op door moeten voeren.

 

FIT Administraties