Wat en waarom

FIT Administraties

Wat doen wij? En waarom? Lees verder om er achter te komen

Sterke partner voor ondernemers

FIT Administraties werkt voor klanten van zeer uiteenlopende omvang: van zzp’ers tot bedrijven met zelfs 150 medewerkers. Hoe verschillend de bedrijven ook zijn, onze werkwijze is helder. Inrichting en rapportage hangen nauw met elkaar samen. Het is essentieel om van tevoren goed te bedenken welke informatie uiteindelijk uit de hoeveelheid cijfers gedestilleerd moet worden. Dat verschilt per onderneming en per opdrachtgever. Een goede managementrapportage leidt tot beter advies, onderbouwde besluiten en zorgt dat je financieel FIT blijft! Automatisering is uiteraard onmisbaar in ons vak. Wij blijven dan ook voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en haken daarop in.

Het waarom

Waarom voor FIT Administraties kiezen?

Korte lijnen

Het werken in een hecht team zorgt er voor dat er korte lijnen zijn. Zo kunnen wij snel schakelen tussen verschillende uitdagingen. Daarnaast kennen wij elkaar door en door, wat voor gezellige lunches en uitjes zorgt!

Plezier

Zonder plezier zou je net zo goed niet naar je werk kunnen gaan, toch? Door te luisteren naar de wensen van de medewerkers en humor hoog in het vaandel te plaatsen gaan wij dagelijks met een glimlach naar het werk en aan het werk voor jou.

Vooruitgang

Stilstaan is achteruitgang. Zo zien wij dat voor alle FIT medewerkers, maar ook de interne en externe processen. Elke dag denken wij na over hoe zaken kwalitatief beter en efficiënter kunnen verlopen om fouten te voorkomen en jou zo optimaal mogelijk te bedienen.

Het wat

Wat doet FIT Administraties?

Vaste werkzaamheden

Dagelijks gaan wij met passie aan de slag om administraties te verwerken, aangiftes op te stellen en jaarrekeningen te vervaardigen. Samen met jou willen wij de onderneming laten groeien door in eerste instantie jouw gehele administratieve proces door te nemen. Met onze kennis en flexibiliteit richten wij het proces zo in dat het voor beide kanten werkbaar is. 

De administratie vormt de basis voor de fiscale aangiftes, rapportages en jaarrekening. Door aandacht te besteden aan de basis zal het ondernemerschap leuker worden. Je hebt namelijk inzicht in je winst, alle kasstromen en gepersonaliseerde KPI’s, waardoor je financieel FIT bent.

Ruimte voor verbetering

Door de automatisering van de administratie houden wij ‘tijd over’ om verbeteringen aan te dragen en adviezen te geven. Deze waarde voegen wij toe en zien dit als mee ondernemen. Wij willen samen groeien door ons steentje bij te dragen op Finance & IT vlak.

Meer weten over deze ruimte voor verbetering? Neem gerust contact op voor een bakkie koffie.

Diensten

Als administratiekantoor gaan wij veel verder dan alleen het voeren van de administratie en het opstellen van de aangifte BTW. Lees hieronder een korte samenvatting van onze diensten. Op onze dienstenpagina lees je ons uitgebreide verhaal.

Door een goede inrichting wordt de administratie efficiënt gevoerd en is de gewenste stuurinformatie inzichtelijk.

Wij verwerken en beoordelen op elke gewenste frequentie. Denk hierbij ook aan tijdelijke ondersteuning bij verlof of ziekte, maar ook volledige uitbesteding van uw dagelijkse administratie.

Heb je een MKB onderneming en heb je geen controleverklaring nodig, dan kunnen wij jouw jaarrekening opstellen. Deze voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

De jaarrekening, publicatiestukken en aangifte vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. En uiteraard het daarbij behorende advies, wat zijn jouw plannen en hoe kunnen wij daarbij helpen?

Wij verzorgen aangiften Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Omzetbelasting en ICP aangiften. Bij complexe fiscale vraagstukken werken wij intensief samen met Belastingadvieskantoor RSM.

De financiële administratie valt en staat met de automatisering. Door de factuurstroom te goed in kaart te brengen en efficiënt met de administratie te koppelen, is de administratie compleet en ontstaan er een minimaal aantal op te vragen punten.

Twijfel je aan de correctheid en/of efficiëntie van je financiële bedrijfsprocessen? Wij beoordelen ze graag voor je en kijken naar efficiëntere en gemakkelijkere oplossingen.  

Wie werken er eingelijk bij FIT?

Ontmoet het ijzersterke team!

FIT Administraties