Over FIT

Wij zijn de next level boekhouder

Met onze passie voor finance en IT zorgen wij voor een optimale administratie. Lees hier verder over FIT Administraties.

Onze missie

Wij geloven in gemak en daarom zijn wij de architect van morgen. Samen met jou ontwerpen of optimaliseren wij jouw financiële bedrijfsproces. Wij geloven er in dat je met de juiste balans eruit kunt halen wat erin zit! Door onze brede kennis van financiën, processen en ICT slim te combineren, kunnen wij samen met jou het optimale inzicht creëren op financieel, administratief en fiscaal gebied. Daarmee stellen wij niet alleen onze opdrachtgevers in staat de beste beslissingen te nemen, maar werkt de administratie voor je en mis je geen fiscale voordelen.

Over FIT Administraties

Kwaliteit

De kennis van de medewerkers bepaald de kwaliteit van het werk. Door het vier ogen principe wordt dit gewaarborgd.

Ontwikkeling

Het stimuleren van de groei van de medewerker zorgt voor positiviteit en draagvlak.

Finance & IT

Onze belangrijkste hulpmiddel bij een optimale administratie is IT. Met onze kennis kijken wij samen naar kansen.

Kennis

Wij hebben niet alleen ervaring in boekhouden, maar ook in de processen en vaktechniek omtrent de boekhouding.

Vertrouwen

Wij zijn meer dan alleen een boekhouder. Door wederzijds vertrouwen kunnen wij ook op andere gebieden adviseren.

De juiste FIT!

Wij hebben een heel divers team met verschillende vakgebieden en zijn daarom altijd de juiste FIT!

Onze Founding Fathers

over serge - fit administraties

Serge Leloux

Onze vakspecialist
Serge is inmiddels al meer dan 20 jaar werkzaam in de wereld van administraties. Voordat Serge met FIT Administraties begon heeft hij een aantal jaar implementaties en optimalisaties van Netsuite begeleid.
over fit - tim stroomer

Tim Stroomer

De man van de risico's
Tim heeft een passie voor ondernemen. Toen deze kans op zijn pad kwam greep hij deze met beide handen aan. Door zijn passie helpt hij graag ook medeondernemers om kansen optimaal te benutten.

Kernwaarden van FIT Administraties

Met behulp van onze 3 kernwaarde leveren wij een positieve bijdrage aan onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis in elke relatie. Zowel met de ondernemer als tussen collega’s. Zonder vertrouwen geen basis voor een samenwerking. We moeten elkaar immers blind kunnen vertrouwen.

Onze collega’s staan centraal. Door verantwoordelijkheid te nemen over je werk, maar ook over je ontwikkeling en over de toekomst van ons bedrijf zijn onze medewerkers betrokken en voelen ze zich snel thuis. Ook zijn we verantwoordelijk voor onze maatschappij, zo bieden we stagiaires een plek en schenken we een deel van onze winst aan een door de collega’s gekozen goed doel. 

Verantwoordelijkheid

Plezier

Als de basis is gelegd is het belangrijk dat Plezier en Verantwoordelijkheid in balans zijn. Wij halen veel plezier uit het werk zelf, maar net zo belangrijk is het plezier met je klanten en collega’s. Je ziet en spreekt je collega’s en klanten immers vaak meer dan je eigen familie. 

Ook mee ondernemen bij FIT?

Bekijk onze vacatures

FIT Administraties