Salarisadministratie

Salaris administratie

Via ons en onze gespecialiseerde partner kan je de salarisadministratie uitbesteden. Wij zorgen voor de koppeling tussen het loonpakket Nmbrs en de financiële software Exact Online.

Salarisadministratie zelf doen of uitbesteden

De salarisadministratie bestaat alleen maar uit bruto/netto salaris en het uitbetalen van de salarissen, toch? Beide zijn onderdelen van het proces, maar er komt een stuk meer bij kijken als WHK percentages en verdere componenten uit de arbeidsvoorwaarden/CAO. De administratie lijkt op bepaalde momenten eenvoudig totdat er meer kennis nodig is over bepaalde onderwerpen. FIT Administraties kan de salarisadministratie voor jouw onderneming verzorgen. Met onze software is de loonadministratie eenvoudig op te zetten en heb je zekerheid dat de juiste gegevens gebruikt worden!

Scherp geprijsd
Vaste prijs per loonstrook
€ 13,00

Voordelen

Salarisadministratie partner

Als dienst bieden wij de volledige salarisadministratie aan jou als ondernemer aan. Door je volledige administratie onder te brengen bij FIT Administraties, heb je altijd alles op orde en hoef je niet meerdere keren gegevens aan te leveren. 

Onze partner heeft veel ervaring op het gebied van salarissen in verschillende branches. Via een online portal kan je de salarisgegevens inzien en aanleveren. 

Per loonstrook betaal je een vast bedrag per maand. Zo zijn er nooit onverwachte kosten!

Elk jaar kijkt FIT naar de salarisposities en adviseren wij over mogelijke kansen, zoals het nog benutten van de WKR ruimte. 

Wat doen wij nog meer?

Financiële administratie

De salarisadministratie is een onderdeel van de volledige administratie. FIT verzorgt de volledige financiële administratie of de administratie wordt in samenwerking met jou verzorgt.

Fiscaal

Vanuit de financiële administratie volgt de aangifte BTW. Daarnaast volgen de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting vanuit de administratie.

Kansen zien

Nog even aan het einde van het jaar een nieuwe laptop kopen, zodat de onderneming in aanmerking komt voor de aftrekregeling? Wij zien zulke kansen en geven dit tijdig bij je aan!

Advisering

Door de automatisering van de administratie, hebben wij goed inzicht in de cijfers. Vanuit de cijfers, onze deskundigheid en KPI's, kunnen wij jou van een relevant advies voorzien.

Uitbesteden salarisadministratie?

FIT Administraties