Finance en IT

Finance & IT

Onze kracht is het inzetten van IT voor verschillende interne en externe bedrijfsprocessen. Zo zetten wij ook IT in voor de financiële administratie. De naam FIT komt hier dan ook uit voort: Finance en IT.

Financiële administratie - Finance en IT

Tijdig en op de juiste wijze de financiële administratie verwerken is voor iedere onderneming van groot belang. Er gaat echter wel veel tijd in zitten. Bovendien moet alles volgens de wettelijke vereisten gedaan worden. Wil je liever focussen op ondernemen? Dan kan je overwegen jouw administratie geheel of gedeeltelijk aan FIT administraties uit te besteden. Wij kunnen je op verschillende manieren helpen, bijvoorbeeld via automatisering of detachering. De administraties verwerken wij in Exact Online.

Voordelen uitbesteden administratie

Finance en IT

Automatisering

Door de integratie met verschillende software pakketten kunnen wij jouw administratie flink automatiseren. In overleg zetten we de beste softwarestraat op om zo veel mogelijk te automatiseren.

Detachering

Op de werkvloer is het mogelijk dat een collega op vakantie of met zwangerschapsverlof gaat. Ook kan het zijn dat er gewoon extra handjes nodig zijn. Op deze momenten kunnen wij ondersteunen middels detachering.

Samen of alles uitbesteden

In de administratiesoftware is het mogelijk om samen te werken of om alles uit te besteden aan FIT Administraties. Bij beide manieren van de financiële administratie voeren, zullen wij jou van relevante adviezen voorzien.

Altijd bij

Samen zullen wij zorgen dat de facturen vrijwel direct in de administratie komen te staan. Door de slimme administratiesoftware worden bankmutaties automatisch afgeletterd waardoor de administratie altijd bij is!

Wat doen wij nog meer?

Rapportages

Bij een verzorgde en bijgewerkte administratie, is het rapporteren een stuk eenvoudiger. De rapportage wordt periodiek uitgebracht met daarbij onze bevindingen van ontwikkelingen van de cijfers.

Aangifte BTW

Vanuit de financiële administratie volgt de aangifte BTW. Is er rekening gehouden met alle wet- en regelgeving? Na jouw akkoord dienen wij de aangifte via onze software van in.

Advisering

Door de automatisering van de administratie, hebben wij goed inzicht in de cijfers. Vanuit de cijfers, onze deskundigheid en KPI's, kunnen wij jou van een relevant advies voorzien.

Kansen zien

Nog even aan het einde van het jaar een nieuwe laptop kopen, zodat de onderneming in aanmerking komt voor de aftrekregeling? Wij zien zulke kansen en geven dit tijdig bij je aan!

Past onze werkwijze bij jou en jouw onderneming?

FIT Administraties