FIT Administraties 1 jaar!

FIT Administraties 1 jaar!

FIT Administraties bestaat 1 jaar!

Alweer een jaar geleden is FIT gestart. Met zeven FIT-ters zijn wij vol energie deze uitdaging aangegaan en hebben al veel mooie mijlpalen behaalt. Om dit te vieren willen we graag trakteren!

We ontvangen veel enthousiaste en positieve reactie van onze klanten, maar zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw mening. Laat een leuke review achter op Google via deze link. Degene die dit gedaan hebben, mochten een FIT taart in ontvangst nemen. 
Graag vertellen wij jullie over een aantal mooie activiteiten van afgelopen jaar.

Jaarlijks reikt Exact de Cloud-Awards uit. Voor het tiende jaar inmiddels, maar dit keer anders, geen inschrijvingen vanuit het administratie of accountantskantoor, maar alleen nominaties vanuit de eindklant. Tot onze verrassing hebben we de Award voor beste samenwerkingspartner 2022 in ontvangst mogen nemen! Een prachtige erkenning voor ons mooie werk. Lees hier het hele artikel.

Jaarlijks doneert FIT een percentage van de winst aan een goed doel. Voor het eerste jaar hebben wij gezamenlijk gekozen om Cultuurpark de Hout in Alkmaar te sponsoren. Cultuurpark de Hout is een initiatief van allemaal vrijwilligers met als doel de minima te kunnen laten genieten van optredens. Toegang is altijd geheel gratis en de prijzen van de consumpties zijn nog goed betaalbaar!

Ben je nog niet bij ons op kantoor geweest, zie hier een korte sfeerimpressie.

Trots op wat we hebben bereikt afgelopen jaar, maar zonder jullie was dit uiteraard niet mogelijk. We willen jullie dan ook ontzettend bedanken voor het vertrouwen in FIT en kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst.

Ook bedankt voor alle leuke reacties en voor alle Google reviews. Wij zijn hier heel dankbaar voor en we gaan er een onvergetelijk tweede jaar van maken!

FIT Administraties