Sponsor HSV Heiloo

HSV Heiloo

Het sponsoren van een amateurvoetbalclub is een geweldige manier om de gemeenschap te ondersteunen en om de lokale sportcultuur te bevorderen. Een van de clubs die graag een sponsor heeft, is HSV in Heiloo. HSV is een voetbalclub met een rijke geschiedenis en een sterke band met de lokale gemeenschap.

Sponsor HSV Heiloo

Als sponsor van HSV dragen  wij bij aan de verbetering van de faciliteiten en het clubhuis. Het sponsoren van een club als HSV is ook een uitstekende manier om ons te promoten en om onze naamsbekendheid te vergroten. 

HSV heeft verschillende sponsorpakketten beschikbaar, zodat je kunt kiezen welk pakket het beste bij jouw bedrijf past. Van een kleine bijdrage tot grote sponsorpakketten met uitgebreide mogelijkheden, er is voor elk budget een geschikt pakket beschikbaar.

3 jaar lang staan wij als sponsor op het shirt. Op deze manier dragen we lokaal bij aan de maatschappij. Naderhand worden de shirts naar derdewereldlanden gestuurd.

Middels de sponsoring hopen wij de aandacht van lokale ondernemers te trekken en uiteindelijk in gesprek te komen. 

HSV Heiloo

HSV Heiloo is een voetbalclub die gevestigd is in het Noord-Hollandse dorp Heiloo. De club werd opgericht in 1929 en heeft sindsdien een rijke geschiedenis opgebouwd. HSV staat bekend om haar gezellige en sportieve sfeer, waarin iedereen welkom is.

De club heeft verschillende teams, variërend van jeugdteams tot seniorenteams, en biedt daarmee voetbalmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderde voetballers. Bij HSV staat sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel, en dit is dan ook terug te zien op en rondom het voetbalveld.

Naast het voetballen organiseert HSV ook verschillende evenementen, zoals feestavonden en toernooien, waarbij de clubleden en de lokale gemeenschap bij elkaar komen. Ook heeft de club een actieve supportersvereniging die zorgt voor extra sfeer en beleving tijdens de wedstrijden.

FIT Administraties