Financieel FIT

Financieel FIT

Financieel FIT kan je op meerdere manieren worden. Zo kan je bijvoorbeeld Financieel FIT zijn als je banksaldo op een hoog niveau staat of als je beleggingen goed gaan. In deze blog leggen wij uit hoe jij financieel FIT kunt zijn en op welke wijze FIT Administraties jou kan helpen hierbij.

Zakelijk financieel FIT

Hoe wordt je financieel fit en wat houd het eigenlijk in? Voor iedereen kan het namelijk anders zijn. Als je alle inkopen en kosten kunt betalen, omdat er genoeg geld binnenkomt ben je natuurlijk financieel fit. Je kunt ook kengetallen als solvabiliteit en rentabiliteit erbij pakken om te kijken of je op korte en lange termijn je schulden kunt betalen. Wij kijken per situatie op welk punt je staat en hoe de cijfers er voor staan. Op deze manier is snel te zien of er zaken veranderd moeten worden in de onderneming of dat je op de goede weg zit. 

Voor iedereen kan het een andere betekenis hebben, maar het belangrijkst is dat je een korte en lange termijn visie hebt en je uitgaven kunt doen om inkomsten te genereren. 

FIT heeft zicht in de cijfers van je onderneming. Derhalve kunnen wij goed beoordelen hoe het met je onderneming gaat. Echter heeft de ondernemer zelf meer zicht op de ontwikkelingen en alles in de pijplijn en daarom werken wij graag samen in plaats van dat wij voor iemand werken. Samen komen tot een reëel (toekomst) beeld van de onderneming. 

Wij helpen met gepaste oplossingen en met onze ervaring, kwaliteit en persoonlijke benadering komen we vaak samen verder. Ondernemen aan de hand van cijfers wordt dan leuk.

Wij hebben diverse collega’s rondlopen met ervaring in verschillende branches en groottes van bedrijven. Hierdoor vinden we altijd iemand die bij jouw bedrijf past. Iedereen staat open voor verbeteringen en we kunnen ook echt met jou meedenken. 

FIT Administraties