De Gouden Luca 2022

De Gouden Luca 2022

FIT Administraties heeft op 13 december 2022 De Gouden Luca 2022 van Exact in ontvangst mogen nemen. De award staat voor het aantal samenwerkingen met klanten in Exact Online. Ons eerste jaar hebben we level 1 behaald en we kijken uit naar de volgende jaren! 

Samenwerken met FIT

Bij FIT kijken wij wat het best past bij jou en jouw onderneming. Er zijn namelijk verschillende manieren van samenwerken. Zo kunnen wij de gehele administratie verzorgen en jou laten zien en vertellen hoe je er voor staat of je krijgt een gebruiker in Exact Online, zodat je direct inzicht hebt in je cijfers. 

Een andere manier van samenwerken die wij veel toepassen is dat jij een Exact Online licentie in eigen beheer hebt en ons koppelt als partner. Je hebt de mogelijkheid om zelf te boeken en rapportages te genereren. Wij kunnen meekijken, eventuele aanpassingen maken en advies geven over de cijfers. 

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Je kunt bij ons terecht voor de automatisering van boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast bieden we specifieke branche oplossingen. Met Exact heb je grip op al je bedrijfsprocessen. En ondersteunt je groei én uitdagingen.

Onderbouwde beslissingen zijn de basis van succes. Inzicht en informatie zijn daarom cruciaal – je nieuwe auto zoek je ook niet uit in een donkere showroom. Wij doen voor jou het licht aan. Want als je niet weet wat je investeringsruimte is, hoeveel voorraad er in je magazijn ligt, of wanneer je de salarissen kunt uitbetalen, kun je nooit succesvol zijn. Exact bundelt je belangrijkste data, en biedt je de inzichten die daaruit voortkomen.

Wil je nou meer weten over onze samenwerking met klanten én met Exact Online? Neem dan gerust contact met ons op via ons contact formulier of telefoon. 

FIT Administraties