Boekhouder FIT Administraties Alkmaar

FIT Administraties Administratiekantoor Alkmaar

Sinds 1 december 2021 is FIT Administraties gestart. FIT Administraties is gevestigd in Alkmaar en voert jouw boekhouding met behulp van IT, kennis en ervaring. Met onze FIT(te) collega’s komen we altijd tot de juiste FIT met de ondernemer. Zelf de regie in handen houden of alles uitbesteden is bij ons mogelijk door de slimme inzet van moderne technologie.

Boekhouder FIT Administraties Alkmaar

Voor de officiële start van FIT Administraties hebben wij ons georiënteerd op de markt van kantoorpanden. Vrij snel werd de conclusie getrokken om ons administratiekantoor in Alkmaar te vestigen, omdat de klanten die direct met ons over gingen al gewend waren aan Alkmaar. Daarnaast ligt het centraal voor onze medewerkers, waardoor de reistijd en uitstoot minimaal blijft. De medewerker met de langste reistijd doet er 20 á 25 minuten over om naar kantoor te komen vanuit Haarlem.

In totaal zijn we met 7 personen bij FIT administraties gestart. Serge Leloux en Tim Stroomer staan aan het roer. “Wij hebben veel ambitie en hebben de intentie om in 2022 nog een medewerker of werkstudent aan te nemen, aldus Tim Stroomer”. 

Door de schaarste op de markt is het heel lastig om een goede medewerker of een talent aan te nemen. Door onze focus of processen en automatisering is het voor ons een pre dat deze persoon hier ook affiniteit mee heeft.

Ervaring

Doordat we direct met 7 personen zijn gestart, hebben we al veel ervaring. Zo hebben we ervaring in het vak van administraties, jaarrekeningen en fiscale aangiftes, maar ook ervaring in automatisering van administraties, optimalisaties en software. De software waar wij onder andere ervaring mee hebben is; Exact Online, Netsuite, Smartbooqing, Visionplanner, Fiscaal Gemak, en NMBRS.

Totaal hebben we al meer dan 100 jaar ervaring!

Ons proces

Wij zijn niet een standaard administratiekantoor. Wij leggen namelijk de focus op ons eigen proces en op het proces van onze klanten. Zo verwerken wij de administraties in Exact Online en maken wij de jaarrekeningen en fiscale aangiftes in Fiscaal Gemak. Door de koppeling tussen beide pakketten, kunnen we vrij snel de cijfers onderling uitwisselen. 
Aan Exact Online hebben wij een de scanservice van Smartbooqing gekoppeld. Facturen kunnen eenvoudig via Peppol of de mail geüpload worden door klanten en leveranciers. Smartbooqing herkend facturen op allerlei punten als relatie, factuurdatum, factuurnummer en IBAN. De verwerking gaat op deze manier erg efficiënt! 

Onze klanten kunnen hun leveranciers het mailadres van de scanservice geven, zodat facturen direct bij ons terecht komen. Vervolgens verwerken wij de facturen en zetten de betalingen klaar. Onze klanten kunnen via Exact betalingen verrichten en facturen openlaten die nog niet betaald moeten worden. Op deze manier is de administratie altijd bij met facturen en bankmutaties. 

Bij elke klant kijken we hoe we het proces en de administratie kunnen automatiseren. 

FIT Administraties