Inloopuur

Inloopuur

Behoefte om geheel vrijblijvend in gesprek te gaan over je administratie? Of twijfel je of je een nieuwe auto op de zaak of in privé gaat aanschaffen?

FIT introduceert het inloopuur! Vanaf 4 november kan je elke vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur bij ons langskomen om te klankborden. 

Inloopuur - elke vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur

Geheel zonder afspraak!

Toch liever een afspraak inplannen? Neem dan direct contact op.

Kom binnen tijdens het inloopuur

FIT Administraties opent op vrijdagmiddag de deuren voor iedereen! Of je nou een gesprek wilt aangaan over je bedrijf, meer wilt weten over FIT administraties of met een fiscaal vraagstuk zit, wij verwelkomen je graag op de eerste verdieping! 

Op deze manier leren ondernemers en mogelijke werknemers FIT kennen en aan de andere kant hopen wij je te kunnen helpen. Het (0.0%) bier staat koud, maar een kopje thee is natuurlijk ook beschikbaar.

Ontmoet ons team en ga het gesprek aan met de groep of vraag om een een-op-een momentje met een van ons.

Elk van ons staat voor je klaar om het gesprek aan te gaan. In onze bar is het altijd gezellig en de gesprekken zijn geheel vrijblijvend.

Ben je langs geweest en zit er een vervolg in? Neem dan gerust contact met ons op om een vervolggesprek in te plannen. 

Vrijdagmiddagborrel

Bij ons staat elke vrijdagmiddag een borrel op tafel met wat lekkers. Door de deuren open te zetten en informeel het gesprek aan te gaan, merken wij beide snel genoeg of er een FIT is.

inloopuur - vrijdagmiddagborrel

Klankborden | Brainstormen | Gezelligheid

Alle werknemers van FIT hebben gezamenlijk al meer dan 100 jaar ervaring in het vak. We hebben een kundig en informeel team dat veel gedaan krijgt. We komen elke dag met plezier naar ons werk. In de gesprekken tijdens inloopuur zal je dit dan ook merken. Wij staan altijd open voor een gesprek en zijn een goed klankbord als je met een vraagstuk zit of met een idee dat je onderneming naar een next level kan brengen.

Het inloopuur is geheel gratis en vrijblijvend.

In de gesprekken zullen wij ook meer vertellen over FIT Administraties en onze expertises. 

 

De administratie staat centraal als het gaat om financiële rapportages en wettelijke verplichtingen. Hieruit volgen ook adviezen die wij onze klanten (ongevraagd) geven. Derhalve is het belangrijk en efficiënt als vooraf de administratie goed is ingericht en vervolgens ook goed wordt bijgehouden. Door te werken met zoveel mogelijk functies van Exact Online benut je optimaal de kansen. Indien een functie niet bij Exact beschikbaar is of als een andere partij de functie zelfs beter aanbiedt, haken wij deze partij aan. Wij kiezen bewust voor de strategie Best Of Breed. 

Plan alvast je route

FIT Administraties