Implementaties

Implementaties

Als administratiesoftware gebruiken wij Exact Online. Wij voeren hier implementaties en optimalisaties voor uit. Daarnaast voeren wij ook optimalisaties uit voor Netsuite.

FIT implementeert

De software die wij gebruiken voor de boekhouding is Exact Online. Wij hebben alle nodige certificaten en kennis in huis om de inrichting van een standaard, handel, productie of zakelijke dienstverlening module in te richten. Wij brengenĀ  jouw behoeftes in kaart en maken hier een Plan van Aanpak voor ten behoeve van het projectplan. Dit projectplan werken wij gezamenlijk uit en zorgen er voor dat uiteindelijk een optimale administratie staat om direct mee te beginnen.

Exact Online

Voor al onze administraties gebruiken wij Exact Online. Deze leverancier biedt de meest complete en geavanceerde software aan die open staat voor koppelingen met andere softwareleveranciers middels een API verbinding. Exact Online kan gebruikt worden voor minder complexe administraties en voor administraties met meerdere magazijnen die producten assembleren. Nog een voordeel van Exact Online is dat wij volledig de administratie kunnen voeren en dat de administratie onder onze licentie hangt en het is mogelijk voor jou om een eigen Exact licentie aan te schaffen om vervolgens aan ons te koppelen, zodat wij mee kunnen kijken.

Netsuite

Waar Exact Online goed werkbaar is voor het MKB is Netsuite toegankelijk voor internationale bedrijven. Onze experts op dit vlak voeren optimalisaties voor Netsuite uit. Als je met een vraagstuk Netsuite zit, neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Ben je op zoek naar een implementatiespecialist?

FIT Administraties