Boekhoudkantoor Alkmaar

Boekhoudkantoor Alkmaar

FIT Administraties is gelegen aan de Robijnstraat 36 te Alkmaar en is hard op weg om hét administratiekantoor van Alkmaar en regio te worden.

In de praktijk zien wij dat veelal kostenplaatsen op zichzelf worden gebruikt en kostendrager niet zo zeer. Een veel voorkomende dimensie van kostenplaatsen zijn projecten die uitgevoerd worden. Per project heb je dan het inzicht in plaats van op totaalniveau. 

Boekhoudkantoor Alkmaar - FIT Administraties

FIT is een allround administratiekantoor in Alkmaar en we zetten IT in om onze en de werkzaamheden bij klanten te optimaliseren en automatiseren. Dit doen wij bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Op kantoor heeft iedereen een eigen laptop en met drie extra schermen werken wij vrij efficiënt. Onze focus ligt met name op Alkmaar, maar ook op de regio om Alkmaar heen. Daarbij zijn wij als administratiekantoor ook goed vertegenwoordigd in Haarlem.

Over FIT Administraties

Kwaliteit

De kennis van de medewerkers bepaald de kwaliteit van het werk. Door het vier ogen principe wordt dit gewaarborgd.

Ontwikkeling

Het stimuleren van de groei van de medewerker zorgt voor positiviteit en draagvlak.

Finance & IT

Onze belangrijkste hulpmiddel bij een optimale administratie is IT. Met onze kennis kijken wij samen naar kansen.

Met wie werken wij graag samen?

Wij zien onze (toekomstige) relatie niet eenzijdig. Wij werken graag samen met onze klanten en hopen hun verder te kunnen helpen met hun onderneming. De ondernemingen variëren van zzp’ers tot aan groot MKB bedrijven. 
Ons ideale proces is met name gericht op het klein MKB, maar met andere takken van sport werken wij natuurlijk ook graag samen. Groot MKB heeft vaak een eigen proces en willen hier op voortborduren. Alkmaar is hierbij een belangrijk ondernemingsgebied, maar in de rest van Noord-Holland barst het ook van de mooie ondernemingen. 

Wat nemen wij uit handen?

Zoals gezegd werken wij graag samen met jou in plaats van dat het een eenzijdige relatie wordt. Hierdoor hebben wij veel smaken in wat wij uit handen kunnen nemen. Heel plat; wij kunnen alles voor jou verzorgen en jij betaald alleen maar je belasting en geef akkoord op bepaalde zaken.
Verder dien je alleen je facturen of te sturen en bonnetjes te bewaren. Met de bankkoppeling hebben we al veel inzicht in de cijfers. Uiteindelijk zit alles in 1 omgeving waardoor het zoeken naar bestanden of mutaties vrij eenvoudig is.

Andere mogelijkheden zijn; je neem een eigen licentie in de boekhoudsoftware en boekt zelf het e.a. Wij kijken mee en adviseren waar we kunnen. Of je kijkt alleen in de administratie mee en maakt verkoopfacturen direct in de administratie om toch gevoel te houden bij de cijfers. 

Winnaar Cloud Award voor Samenwerken 2022

Kernwaarden van FIT Administraties

Met behulp van onze 3 kernwaarde leveren wij een positieve bijdrage aan onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis in elke relatie. Zowel met de ondernemer als tussen collega’s. Zonder vertrouwen geen basis voor een samenwerking. We moeten elkaar immers blind kunnen vertrouwen.

Onze collega’s staan centraal. Door verantwoordelijkheid te nemen over je werk, maar ook over je ontwikkeling en over de toekomst van ons bedrijf zijn onze medewerkers betrokken en voelen ze zich snel thuis. Ook zijn we verantwoordelijk voor onze maatschappij, zo bieden we stagiaires een plek en schenken we een deel van onze winst aan een door de collega’s gekozen goed doel. 

Verantwoordelijkheid

Plezier

Als de basis is gelegd is het belangrijk dat Plezier en Verantwoordelijkheid in balans zijn. Wij halen veel plezier uit het werk zelf, maar net zo belangrijk is het plezier met je klanten en collega’s. Je ziet en spreekt je collega’s en klanten immers vaak meer dan je eigen familie. 

Samenwerken met hét Boekhoudkantoor van Alkmaar?

FIT Administraties